Leven van de moestuin

 Oranje puntpaprika

 Ingredienten van gevulde oranje paprika's:
2 Oranje puntpaprika's
1 Teentje knoflook
100 gr. Fetta
Basilicum

Bereiding:
Snij het kapje van de paprika's.
Snij de paprika's aan 1 kant in de lengte open. Haal de zaden eruit.
Was de paprika's goed schoon.
Vul ze met fijngesneden knoflook en 50 gr. fetta.
Leg ze op een ingevette of met bakpapier bekleede bakplaat.

Zet de quiche en de paprika's in de oven op 200 graden.
Bak de Quiche. 40 minuten en de paprika's 30 minuten.

Ingredienten voor de salade:
Ijsbergsla, rucola of gemengde sla. Net wat je nog hebt.
1/2 rode ui
1 Tomaat
1 Stukje komkommer
100 gr fetta
Rozijntjes  handvol.

Olijfolie
Balsamicoazijn
1 Eetlepel honing
Kruiden als basilicum, citroenmelisse, bieslook ....

Bereiding:
Snij alle ingredienten in kleine stukje en doe dit in een schaal.
Maak een dressing van iets olijfolie, iets balsamicoazijn, honing en kruiden.
Doe dit in de schaal met de andere ingredienten

Verdeel de salade over twee borden en leg hier de paprika's op
Serveer de quiche apart.